hr

Mamma Mia: Here We Go Again, Nemoguća misija: Raspad sistema i Sicario 2: Rat bez pravila u Prvom redu do mora filmova

Filmski tjedan na Ljetnoj pozornici Tuškanac započinje u četvrtak, 16. kolovoza. U Prvom redu do mora filmova ponovno smo na imaginarnom grčkom otoku Kalokairiju, u novom nastavku fimskog hit-mjuzikla Mamma Mia: Here We Go Again. Sophie (Amanda Seyfried) bori se s izazovima koje joj je donijela trudnoća, a ohrabrenje pronalazi u priči o prošlosti njezine majke Donne (Meryl Streep).

Foto: Mamma Mia, Here We Go Again!

Opasne vratolomije Toma Cruisea na rasporedu su u petak, 17. kolovoza. U novom nastavku Nemoguće misije: Raspad sistema, Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov tim MMF-a (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) zajedno sa saveznicima nađu se u utrci s vremenom kada misija krene po zlu.

U subotu, 18. kolovoza putujemo na granicu SAD-a i Meksika u filmu Sicario 2: Rat bez pravila. Rat zbog droge eskalira jer su karteli počeli trgovati teroristima diljem američke granice. Kako bi pobijedio u ovome ratu, savezni agent Matt Burns (Josh Brolin) će se morati udružiti sa živahnim Alejandrom (Benicio Del Toro).

Projekcije filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac počinju u 21:30 h. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac od 20 h po cijeni od 30 kuna. Projekcije su dog-friendly.

Više informacija:  www.facebook.com/ljetnapozornicatuskanac // www.centarcesarec.hr