hr

Mjere sigurnosti

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo poduzeli smo niz mjera kako bismo posjetiteljima i zaposlenicima omogućili što sigurnije uživanje u programima Ljetne pozornice Tuškanac. Sjedala na Pozornici su numerirana, a broj ulaznica u prodaji je smanjen, i to tako da sustav automatski onemogućuje kupnju tri susjedna sjedala sa svake strane. Molimo posjetitelje da sjednu na mjestima označena na ulaznicama.

Punktovi za dezinfekciju postavljeni su na nekoliko mjesta unutar kompleksa, uključujući blagajnu i ulaz na samu Pozornicu. Prilikom kupnje ulaznica posjetitelji će biti ljubazno zamoljeni da ostave svoje kontakt-podatke (ime i prezime, broj telefona), kako bi se u slučaju da se ustanovi da je netko od posjetitelja bio zaražen virusom SARS – CoV-2, što efikasnije moglo spriječiti širenje bolesti. Na ulazu na Pozornicu posjetiteljima će se također mjeriti tjelesna temperatura.

Posjetiteljima se preporučuje da paze na fizičku distancu te da prije izlaska iz kuće izmjere tjelesnu temperaturu. U slučaju respiratornih problema, temperature iznad 37,2 ili bilo kojih drugih simptoma bolesti, molimo vas da odgodite dolazak. Apeliramo na odgovorno ponašanje.

Vanjske poveznice:

Važeće odluke i preporuke